END

Tredje rauka segern - nu mot Endre borta

15 januari 2021 22:56
Dam

Ikväll tog Täby tredje raka segern och tredje segern mot ett lag som ligger topp 3 när Endre slogs tillbaka med 5-3. Återigen var det en stark första period som bäddade för segern. Med tre nya poäng tog sig laget upp på en sjätte plats i serien.

Omställningar var ordet för kvällen och Täbys fyra första mål kom efter vackra, snabba anfall. Täby tog tag i taktpinnen målmässigt när lag tog ledningen efter 5 minuter genom Vilma De Gysser. 0-2 var paussifforna och Täby fortsatte i andra perioden, även om Endre fick reducera till 1-2.

Inför sista perioden stod det 1-4 på tavlan. Endre kröp närmare till 3-4 men då stängde Täby matchen när Matilda Sjödin satt ett lågt skott förbi Endres målvakt.

Damerna gör ännu en helgjuten insats och har verkligen fått upp farten. Nio poäng på kontot 2021 säger en del. Segrarna har kommit mot lag på den övre halvan och nu kan laget verkligen titta uppåt i tabellen.