TÄBY

Stark avslutning i sista perioden räckte inte hela vägen mot KAIS Mora borta

6 december 2020 19:00
Dam

Täbys damer gjorde en bra andra del av matchen borta mot KAIS Mora men 0-3 efter första perioden blev för svårt att hämta upp. Närmare än 3-4 kom inte gästerna och KAIS Mora kunde göra 3-5 med några minuter kvar.

Täby kom sent till Mora och fick mindre tid än normalt för förberedelser. Det tog inte KAIS Mora hänsyn till utan på ett misstag i försvaret gjorde hemmalaget 1-0 redan efter 4 minuter. Mindre än tre minuter senare tog Maimon timeout då det stod 3-0 till hemmalaget på resultattavlan.

Timeouten gav resultat då Täby vann resten av matchen med 2-3 men det är ju inte till glädje när resultatet blev 5-3 till KAIS Mora.

-Tyckte vi höjde oss i slutet av matchen men det räcker inte hela vägen. Vi var inte effektiva i avsluten och gav dem ganska många kontringar. Jämfört med matchen mot Thorengruppen vinner vi inte närkamperna och de lösa bollarna men vi är på rätt väg och kan absolut vinna den här matchen, säger Julia Croneld till SportExpressenPlay.se direkt efter matchen.

Nästa match är den uppskjutna matchen mot Jönköpings IK och den spelas i K-Rauta Arena på lördag 12/12 kl 15.00.