Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Sirius
SIR

Seger mot Sirius efter ny stark tredje period

3 oktober 2020 15:30
Dam

I säsongens första hemmamatch vann damerna en svängig match mot gästande Sirius. Trots underläge vid flera tillfällen lyckades damerna återigen vända matchen i tredje perioden.


Täby inledde bäst i matchen och skapade en hel del chanser genom hela perioden. Julia Croneld gav laget ledningen men Sirius kvitterade innan perioden var slut.

I den andra tog Sirius ledningen nästan direkt och ökade på den till 1-3 efter ca 5 minuter. Just då såg Sirius bekväma ut i ledningen. En utvisning efter drygt halva matchen ändrade allt. Täby gjorde två mål innan perioden var slut, båda genom Ranja Varli och Sirius blev ordentligt tillbaka pressade.

Precis som inledingen av andra perioden gör så Sirius 3-4 efter bara 16 sekunder av den tredje. Täby växlar dock upp ordentligt och gör tre snabba mål på 1,01 min.

Ett mål till av lagen gjorde slutresultatet till 7-5, en rättvis seger till Täby.

-Vi gör en bra första period, lite sämre andra men i tredje gör vi en till bra period. När vi spelar så är vi svåra att slå. I helhet tycker jag att vi har koll på matchen. Vi har tre formationer som bara kör, kul att Julia Ulvhag kommer in i tredje och får göra mål. Vi har värvat väldigt bra spelare i år och vi har både bredd och spets, säger Ranja Varli till SportExpressen.

Bäst poänggörare i hemmalaget:

Ranja Varli 3p - (2 mål + 1 assist)

Julia Croneld 3p - (2 + 1)

Agnes Wiklund 2p - (1 + 1)

Nästa helg väntar två matcher, först Endre hemma på fredag kväll i K-Rauta kl 19.00 och sen Karlstad borta på söndag kl 13.00.