TÄBY

Seriesegern säkrad för herrarna

25 februari 2019 08:00
Herr

Vecka 8 innebar två matcher för vårt duktiga herrlag, först lokalderby i Tibble CC mot Rotebro och sen bortamatch mot Rasbo i Uppsala. Täby vann båda matcherna, mot Rotebro med 6-5 efter Sudden och mot Rasbo med 8-5 och är därmed klara seriesegrare med tre omgångar kvar. Grattis!

Matchen mot Rotebro var tuff och Täby var i underläge större delen av matchen. Men, i sudden avgjorde Tobias Compier efter knappt två minuter och extrapoängen till hemmalaget.

Mot Rasbo var det tvärtom bortalaget som tog tag i matchen efter en jämn första period. 5-0 i andra och matchen var avgjord. Rasbo försökte komma ikapp men närmare än 5-7 kom man aldrig.

Med dessa båda vinster är Täbys ledning ointaglig och seriesegern ett faktum. Nu gäller det att spela på bra i de tre matcher som återstår innan kvalspelet inleds i slutet av mars.