JAR

Första förlusten kom mot Järfälla borta

27 januari 2019 15:00
Dam

Först i den 14:e omgången kom den första poängförlusten för Täbys herrar. Järfälla var rejält taggade från start och vann rättvist med 7-3. För Täby är det bara att jobba vidare, ledningen med en match mindre spelad är 8 poäng ner till tvåan Uppsala Teknologer.

Järfälla inledde klart bättre än besökarna från Täby och hade rättvist ledningen med 2-0 efter första perioden. Trots fortsatt tryck lyckades Täby reducera till 3-2 innan andra perioden var slut.

De sista 20 minuterna var dock Järfälla starkare och när laget gjorde 5-3 med dryga 6 minuter kvar av matchen avgjordes den. Det blev ytterligare två hemmamål innan slutresultat skrevs till 7-3.

Nästa match för Täbys herrar är den flyttade bortamatchen mot seriens jumbolag Sandviken nästa söndag den 3/2 kl 15.00.