END

Tre tunga poäng i Visby när Endre besegrades med uddamålet

15 mars 2019 21:30
Dam

Täbys damer gjorde en stark insats på fredagskvällen när man vände hem från ICA Maxi Arena i Visby med en uddamålsseger 7-6. Täby var i täten från minut fyra i första perioden men det blev spännande de sista 8 minuterna när Endre gick från 3-7 till 6-7.

Täby hade länge full kontroll på matchen med hjälp av ett disciplinerat försvarsspel och sylvassa kontringar. Alla fem målen i den andra perioden kom på snabba omställningar.

Endre spelade lite mer desperat i sista perioden och kom också riktigt nära. Sett över hela matchen var dock Täby det bättre laget och nu är top fyra-platsen nästan klar och tjejerna är bara en poäng efter Pixbo på tredje plats.