IKSU

Täby fast i IKSUs garn - tvåsiffrigt i baken

3 mars 2019 21:00
Dam

Täbys damer hade förhoppningar om att rubba IKSU inför dagens match hemma i ett välfyllt Tibblehallen men redan efter en period hade IKSU tagit ledningen med 1-4 och visat varför de är bäst i landet. Till slut blev det 5-12 och fortsatt fjärdeplats i serien men med 5 poäng upp till Pixbo och Endre flåsande i nacken.

Första perioden visade IKSU att de verkligen är effektiva när de flera gånger spelade bort Täbys försvar och fick skjuta mål i öppen kasse.

Efter 1-6 och en timeout i andra perioden kom Täby in lite bättre i matchen men låg ändå under med 4-7 inför sista.

Ett tidigt hemmamål hade kunnat göra matchen spännande men istället får IKSU nästa mål och kan till slut ganska komfortabelt vinna med 5-12.

Bästa poänggörare i hemmalaget var Jennifer Stålhult som stod för tre mål i matchen.

Det är bara att buga för IKSU som är klart bäst i landet och inte alls damernas favoritmotståndare den här säsongen. Men, tredjeplatsen finns fortfarande inom räckhåll så det är bara att ladda om batterierna.

Nästa match är nu på söndag den 10/3 kl 13.30 mot IBK Göteborg hemma i Tibblehallen.