Lördag
09 Feb 2 matcher
Fredag
15 Feb 1 match
Lördag
16 Feb 1 match
Söndag
17 Feb 1 match
Onsdag
20 Feb 1 match
Lördag
23 Feb 1 match
Söndag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Söndag
10 Mar 2 matcher
Fredag
15 Mar 1 match
Lördag
16 Mar 1 match
Söndag
17 Mar 1 match
Lördag
23 Mar 1 match
Söndag
24 Mar 1 match
Fredag
29 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Malmö
MAL

Inför Malmö hemma

4 november 2018 08:00
Dam

Efter en matchvecka med dubbla matcher mot Jönköping och KAIS Mora där det blev en vinst och en förlust gör sig laget redo för att ta sig an Malmö hemma i Tibblehallen där man fortsatt är obesegrat i år.


TRUPPEN:

På söndag kommer Ni bjudas på lite spännande nya konstellationer då vi tyvärr har en knäskada på Josefin Ulvhag och en överkroppsskada på Madelene Westerberg som gör att vi behöver stuva om lite i konstellationerna.

Som tur är har vi hungriga spelare som väntat på sin chans och det ska bli spännande att se utfallet av detta. Extra glädjande att Maia Kollberg född 01 gör sin startpremiär efter ett par fina inhopp tidigare under säsongen.

Så två egna produkter födda 01 från start på söndag i Kollberg och Carolina Myrvoll som sedan tidigare prenumererat på en startplats hela säsongen och gjort det med bravur.

MOTSTÅNDARNA:

Malmö placerar sig just nu på en niondeplats i tabellen och jagar slutspelsplats så vi räknar med ett laddat bortalag som jagar viktiga poäng för att inte tappa mark på lagen ovanför slutspelsstrecket.

När man pratar Malmö så handlar ofta av naturliga skäl mycket av snacket om Ellen Rasmussen, men jag väljer dagen till ära att lyfta fram den härliga frispråkige tidigare Täbyspelaren Yamou Njai. Det är alltid uppfriskande med sköna profiler som vågar sticka ut hakan även vi såklart kommer göra allt för att hon inte ska ha så mycket att surra om efter söndagens batalj.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DELSHAMMAR:

"Efter en tuff och tät batalj borta mot Mora där effektiviteten stod i vägen för 3 poäng så är det ett riktigt revanschsuget gäng som ser fram emot chans till revansch.

Trots förlusten senast så finns det en hel positiva delar som vi jobbar vidare med, så fortsätter vi på inslagen väg och får ordning på avsluten så kan det bli en trevlig söndag hemma i Tibblehallen där vi tagit 9 poäng av 9 möjliga och vi siktar på att ta en fjärde raka triumf inför vår hemmapublik."

Matchen börjar 13.30 och hemsidan önskar damerna stort lycka till!