Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Inför Kais Mora IF på bortaplan

28 oktober 2018 06:00
Dam

Efter storsegern hemma mot Jönköping sätts nu laget på betydligt större prov när en av guldfavoriterna Kais Mora står för motståndet uppe i Idre Fjäll Arena i eftermiddag.


TRUPPEN: Hela laget fanns med i truppen i fredagens match mot Jönköping men matchen avslutades med bitter eftersmak. Josefin Ulvhag och Linnea Wiregård fullföljde inte matchen och frågan är om de kommer till spel i dagens match mot Kais Mora.

MOTSTÅNDARNA: Kais Mora kommer från en vecka som inleddes med förlust hemma mot serieettan IKSU. Men i fredags var man tillbaks på vinnarspåret igen. 10-3 seger på bortplan mot Karlstad säger sitt. Och räkna med ett vråltaggat hemmalag som inte kommer vilja förlora två hemmamatcher i rad.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES:

Dags att åka buss igen! Vi rullar från Huvudstaden och reser inåt i landet. En på förhand väldigt kittlande utmaning väntar oss mot ett Mora som gjort stabila insatser. En bra värdemätare för att se hur vi ligger till. Historiken lagen emellan talar för sig själv, men denna gång ska vi skriva om historien! I Fäders spår mot framtids segrar!

Matchen startar 17.00 och vi önskar damerna stort lycka till!