MORA

Tung förlust mot KAIS Mora

28 oktober 2018 22:30
Dam

Efter en tidig ledning som hölls sig till mitten av sista perioden tvingades Täbys damer att se sig besegrade av topp-kollegan KAIS Mora. Trots helt jämnt spel med chanser åt båda hållen lyckades hemmalaget dra det längsta strået ännu en gång. Slutresultatet skrevs till 3-1 till KAIS Mora.

Matchen

KAIS Mora inledde piggt men det var Täby som tog ledningen genom Jennifer Stålhult. Efter målet jämnade spelet ut sig med flera chanser åt båda håll. Täbys ledning efter första perioden var inte orättvis.

I andra vägde spelet med chanser åt båda hållen och Täby fick flertalet lägen att sätta 0-2. En straffmiss i mitten av perioden var den bästa chansen.

I sista perioden fick KAIS Mora upp trycket men i anfallet innan kvitteringen är Täby milimeter från att sätta 0-2. Efter 1-1 målet fortsätter hemmalaget att trumma på och det resulterar i ytterligare två mål. Täby orkar inte komma igen i slutet. En jämn match som vanligt mellan lagen där KAIS Mora tar alla tre poängen och går om Täby i tabellen.