Hemma
KAIS Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Inför avgörandet i Mora

15 april 2018 09:30
Dam

Så har vi kommit till samma läge som förra säsongen där KAIS Mora och Täby möts i en helt avgörande match för att ta en plats i Globen på lördag. Matchen startar kl 18.10 och sänds direkt på Sportkanalen och CMore.


LÄGET I TRUPPEN:

Truppen mår superbra och är otroligt taggade och ser fram emot en spännande och tuff femte semifinal. Tjejerna har samlat energi på eget håll, gjort det de mår bra av; ätit gott, sovit och slappat.

MOTSTÅNDARNA

KAIS Mora gjorde en riktigt stark andra halva av semifinal 4 och vann rättvist i Tibblehallen. Laget behöver spela på det sättet för att kunna vinna den här sista matchen. Malin Andreassons medverkan är osäker efter att hon klev av i fredags kväll. Täby FC behöver se upp med deras omställningar och fortsätta försöka hålla Anna Wijk utanför spelet.

KOMMENTAR FRÅN KAPTEN STÅLHULT:

"Det kommer krävas hårt slit i 60 minuter för att ta hem den här fighten. Vi måste slå på det mentala från start och spela disciplinerat och sätta våra chanser. Vi måste prestera på vår absoluta topp och inte ge KAIS Mora utrymme att gör det dem är bra på" säger lagkapten Jennifer Stålhult till hemsidan.

Matchen startar kl 18.10 och visas i Sportkanalen och CMore.

Hemsidan önskar tjejerna ett superstort LYCKA TLL i kväll.