Lördag
30 Mar 1 match
Söndag
31 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
KAIS Mora
MORA

Tvärnit i match 4 - avgörande i Mora på söndag

13 april 2018 22:30
Dam

Täby kunde inte avgöra på hemmaplan ikväll trots fullsatta läktare med publikrekord med 1.016 personer och stort övertag de första 25 minuterna av matchen. KAIS Mora kommer tillbaka i andra halvan och vinner med klara 8-2. Nu väntar en femte och direkt avgörande match i Mora på söndag.


MATCHEN:

Publiken hade verkligen tagit sig till Tibblehallen och det var helt fullsatt med 1.016 personer. Täby kom ut som ett riktigt vinnarlag och ägde de 25 första minuterna av matchen. Att det bara stod 2-0 då ska KAIS Mora vara tacksamma för. Men, plötsligt får KAIS Mora tryck i Täbys zon två byten efter varandra som slutar med ett mål och efter det tog de över matchen.

Täby försökte i slutet av andra och var nära att kvittera vid ställningen 2-3 i inledningen av tredje men bortalaget var starkare ikväll. Siffrorna rann iväg på slutet och nu avgörs allt återigen i en femte match i Mora på söndag.

BÄST I TÄBY:

Jennifer Stålhult (0+1) - Kaptenen kämpade och slet matchen igenom och stod för en riktig delikatess vid 1-0 målet med passningen till Ranja Varli.

BÄST I MORA:

Malin Andreasson (0+3) - Hon låg bakom vändningen och stod för tre av fyra målpass innan hon fick känning av sin ena ljumske. Hoppas at hon kan vara med på söndag.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE JEDHEIM:

"Det var en jämn match där vi började bäst och gjorde en riktigt bra första halva av matchen. Sen fick de mål och boostade upp sig lite och snabbt två mål till. Nu får vi smälta detta, vila och fundera hur vi ska knäcka KAIS Mora på söndag" säger Lars Jedheim, TFCs tränare efter matchen.