MORA

Tvärnit i match 4 - avgörande i Mora på söndag

13 april 2018 22:30
Dam

Täby kunde inte avgöra på hemmaplan ikväll trots fullsatta läktare med publikrekord med 1.016 personer och stort övertag de första 25 minuterna av matchen. KAIS Mora kommer tillbaka i andra halvan och vinner med klara 8-2. Nu väntar en femte och direkt avgörande match i Mora på söndag.

MATCHEN:

Publiken hade verkligen tagit sig till Tibblehallen och det var helt fullsatt med 1.016 personer. Täby kom ut som ett riktigt vinnarlag och ägde de 25 första minuterna av matchen. Att det bara stod 2-0 då ska KAIS Mora vara tacksamma för. Men, plötsligt får KAIS Mora tryck i Täbys zon två byten efter varandra som slutar med ett mål och efter det tog de över matchen.

Täby försökte i slutet av andra och var nära att kvittera vid ställningen 2-3 i inledningen av tredje men bortalaget var starkare ikväll. Siffrorna rann iväg på slutet och nu avgörs allt återigen i en femte match i Mora på söndag.

BÄST I TÄBY:

Jennifer Stålhult (0+1) - Kaptenen kämpade och slet matchen igenom och stod för en riktig delikatess vid 1-0 målet med passningen till Ranja Varli.