Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Intervju med #94 Matilda Sjödin

9 april 2018 07:00
Dam

Efter urladdningen i match två har hemsidan träffat tremålskytten Matilda Sjödin som gjorde ett av två hattrick i matchen. Läs om hennes tankar inför nästa match mot KAIS Mora imorgon tisdag.


Matilda Sjödin

Namn: Matilda Sjödin

Ålder: 23

Moderklubb: Södertälje IBK

Poäng i grundserien: 5

Poäng i slutspelet: 9

Klubbfattning: Right

Du har fått en flygande start på slutspelet och har producerat hela 9 poäng. Hur förklarar du din formtopp till slutspelet?

Grunden har varit bra rehabträning under de senare året som gjort mig fysisk stark vilket gör att jag spelar på ett avslappnat sätt och spelar med bra medspelare runt omkring mig också.

Tidigare i slutspelet har du spelat i andrafemman med Josefin Ulvhag, Ranja Varli, Lisa Carlsson och Malin Eriksson. I lördagens semifinal fick se se en annan andra femma. Hur tyckte du det funkade med Michelle Rydin och Elin Gillberg i femman kontra hur det funkade innan?

Jag tycker att det har fungerat väldigt bra i båda femmorna. Det är bra spelare allihop så oavsett hur vi ställer upp så känns det stabilt och tryggt.

Efter lördagens semifinal väntar två vilodagar, vad och hur använder du dig av de dagarna för att förbereda dig för match tre på tisdag?

Det blir återhämtning genom vila, rehab och innebandyträning.

Hur tror du att det kommer gå i semifinalserien? 1-1 i matcher nu. Blir det SM-Final i Globen 21 april?

Det kommer bli en tuff semifinal rak igenom dom matcherna som är kvar. Vi ska ta en match i taget och förhoppningsvis leder det till finalen i Globen.

Vi önskar Matilda Sjödin och resten av damerna lycka till i semifinalserien!