Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Söndag
07 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 2 matcher
Lördag
13 Apr 1 match
Söndag
14 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Lördag
27 Apr 1 match
Lördag
15 Jun 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
KAIS Mora
MORA

Inför Semi 2 hemma mot KAIS Mora

7 april 2018 08:00
Dam

KAIS Mora vann den första ronden men idag har Täby chans till revansch när andra ronden avgörs. Seger idag och man får chans att spela ytterligare en match hemma i Tibblehallen på fredag. Vi hoppas på välfyllda läktare och ett starkt stöd för våra tjejer ikväll!


TRUPPEN:

Efter den så lyckade kvartsfinalserien så blev den en tung smäll i första matchen mot KAIS Mora. Men nu har tjejerna chans att revanschera sig på hemmaplan. Osäkert om Matilda Sjödin spelar då hon skadade sig i slutet av matchen och blev liggande en stund på plan innan hon kunde utgå omlindad runt knät.

MOTSTÅNDARE:

I första matchen visade KAIS Mora på fin moral och gav inte upp trots den tunga starten och både 0-3 och 2-4 underläge. Anna Wijk växte in i matchen och ledde laget till seger tillsammans med Elin Reinestrand och My Kippilä som var det röd/svarta lagets bästa spelare i match 1.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

“Inte den starten vi hade önskat på matchserien såklart. Men, det är svårt att vinna uppe i Mora, det vet vi. Gäller att bygga vidare på det vi gjorde bra i första matchen och jag har en bra känsla inför idag, tror på vinst” säger TFC’s Lars Jedheim till hemsidan.