Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Mora
MORA
Borta
Täby
TÄBY

Inför Semi 1 borta mot KAIS Mora

5 april 2018 08:00
Dam

Ikväll inleds semifinalserien och på andra sidan står grundseriens vinnare KAIS Mora IF. Precis som Täby gick KAIS Mora vidare med 3-0 i matcher efter att ha besegrat IK Sirius. Det står en plats i SM-Finalen i Globen den 21 april på spel och ikväll avgörs rond 1 bäst av 5.


TRUPPEN:

Efter att ha slagit ut Endre med 3-0 i matcher har laget fått god tid att vila upp sig med nära och kära och kunnat ladda om på bästa sätt. Spelarna har fått tid att återhämta sig och ladda ny energi. Alla i truppen finns med i kvällens första semifinal match i bäst av fem.

MOTSTÅNDARE:

KAIS Mora vann serien och fick chans att välja kvartsfinal-motståndare först. Valet föll på IK Sirius som man städade av med klara 3-0 i matcher. Håller lagets kapten, Anna Wijk, samma poängsnitt kan Täby få det jobbigt. Yttelrigare ett vasst anfallsvapen i Elin Reinestrand måste Täby också få stopp på. Ha även koll på backen My Kippilä som garanterat bjuder på innebandygodis i sina offensiva raider.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

“ Vårt mål var hela tiden att vinna med 3-0 i matcher mot Endre så vi kan möta KAIS Mora i semifinal utvilade, till skillnad från förra året. Det gjorde vi så nu har vi fått en resa precis som vi önskat. Vi är väl förberedda och redo för att ge KAIS Mora en riktig fight“ säger TFC’ s Lars Jedheim till hemsidan.