Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Söndag
17 Apr 1 match
Lördag
30 Apr 1 match
Lördag
06 Aug 1 match
Lördag
13 Aug 1 match
Fredag
19 Aug 2 matcher
Lördag
20 Aug 4 matcher
Fredag
26 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 3 matcher
Söndag
28 Aug 2 matcher
Lördag
03 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 2 matcher
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Endre
END

Täby krossade Endre - klara för semifinal

27 mars 2018 22:30
Dam

Endre hade kniven mot strupen mot sig och var piskat att vinna för att hålla matchserien vid liv. Täby ville däremot stänga matchserien och skicka Endre på semester. Det blev aldrig riktig match av det. Täbys förstafemma som stod för 6 av målen i Täbys kross med hela 9-1 (1-0, 5-0, 3-1). Med detta avancerar Täby till semifinal med sammanlagt 3-0 i matcher.


MATCHEN

Efter de första minuterna då Endre hade några skott på mål var det Täbys match. Fösta målet dröjde till minut 14 men i den andra perioden spelade tjejerna riktigt bra innebandy. Det var ryskt klapp klapp, snygga skott och en otrolig löpning av Matilda Sjödin när hon springer ifrån samtliga Endres spelare, viker in framför deras mål och lägger upp bollen med en enhandsbackhand i nättaket. Det är det som kallas för innebandygodis!

Totalt vann Täby andraperioden med 5-0 och det var nog säsongens bästa period hittills. Inte nog med alla mål, samtliga tjejer skulle bara vinna alla närkamper, täcka samtliga skott och försöka spela till en fri lagkompis som kunde gå på mål.

Säsongens bästa publiksiffra på 734 åskadare kunde till slut se Täby vinna med 9-1 där måltjuven Julia Croneld gjorde ett nytt hattrick och Josefin Ulvhag gjorde två mål.

BÄST I TÄBY

Julia Croneld (3+1) - Skyttedrottningen från grundserien bara fortsätter att ösa in mål även i slutspelet. Blir sylvass och en viktig kugge i semifinalen mot Kais Mora.

Josefin Ulvhag (2+0) - En av planens giganter som gjorde allt rätt idag. Dessutom två mål framåt hör inte till vanligheten. Bäst när det gäller stämmer verkligen in på denna tjej.

BÄST I ENDRE:

Anna Moberg (1+0) - Grundseriens bästa poängplockare i Endre har hittills inte visat sig men idag kom första poängen. Stod för en bra kämpainsats och anda för laget och gav allt där ute i en annars tuff match för Endre.

KOMMENTAR FRÅN HUVUDTRÄNARE JEDHEIM:

“Det drog iväg ordentligt i den andra perioden och vår målsättning var att vi skulle stänga det här klart vilket vi också gjorde med råge. Endre spelar upp sig i andra perioden och har bud på några kassar och hade de gjort 1-1 hade det kanske jämnat ut sig lite. Istället gör vi 2,3,4 fram till 6-0 och då är matchen avgjord“ säger TFC´s Lars Jedheim efter matchen.

NÄSTA MATCH:

Preliminärt spelas första semifinalen borta mot troliga motståndarna KAIS Mora torsdag 5/4 eller fredag 6/4.

Nästa hemmamatch spelas preliminärt lördag 7/4 eller söndag 8/4.