Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Endre
END
Borta
Täby
TÄBY

Täby krossade Endre i bortafighten

25 mars 2018 15:45
SSL-slutspelet

Det är klar fördel för Täby i striden om semifinalspel. Stockholmarna sköljde totalt över Endre, som föll med tennissiffror och nu måste vinna tre raka matcher.


Endre - Täby 1-6 (0-2, 0-1, 1-3)

Mål Endre: Stina Ander

Mål Täby: Ranja Varli 2, Jennifer Stålhult, Josefin Ulvhag, Julia Croneld, Sara Attermo

Täby står med ena foten framme i semifinal. Detta efter en riktig urladdning på söndagen, där Endre föll offer för stockholmarna i sin egen hemmaborg. Redan efter fyra och en halv minut hade Ranja Varli gett Täby ledningen. Kapten Jennifer Stålhult såg till att dubbla siffrorna till 0-2 innan den första periodvilan, framspelad av poängfenomenet Moa Tschöp.

Chansmässigt hade också Täby haft ett klart övertag i den första perioden, och även om skotten var jämnare fördelade i andra var det gästerna som fick utdelning. Julia Croneld skickade en tredje boll i Endres nät och gotlänningarna var illa ute inför slutperioden. Ännu värre blev det dessutom när Ranja Varli tidigt såg till att bli tvåmålsskytt.

Varlis 0-4 följdes något senare upp av 0-5, signerat Josefin Ulvhag. Den målmässiga uppförsbacken blev alldeles för brant att bestiga för Endre, som visserligen fick till ett tröstmål genom Stina Ander. Sara Attermo satte punkt för målskyttet fyra minuter från slutet och 1-6 blev segersiffrorna för Täby. Det sätter laget i en riktigt fin sits - vinst även på tisdag betyder i så fall avancemang till semifinal.