WIC

Stark tredje period säkrade segern mot Warberg

4 mars 2018 23:00
Dam

Efter två målmässigt jämna perioder där Täbys damer hade merparten av spelet ökade tjejerna takten i sista perioden och vann den med hela 7-0. Täby är tillbaka på vinnarspåret igen med Ranja Varli som fyramåls-skytt.

Matchen

Täby inledde piggt och redan innan det gått 30 skeunder hadr Ranja Varli satt sitt första mål för matchen. Hemmlaget kontrollerade matchen och ledde med 2-0 när två minuter återstod av perioden. Ett skitmål tog Warberg in i matchen och när de gör ett liknande mål i inledningen av andra perioden är det match.

Täby fortsätter att äga mer boll och gör också två mål innan Warberg reducerar ännu en gång, denna gång med ett riktigt snyggt skott i närmaste krysset.

I inledningen av den tredje perioden satte hemmalaget gasen i botten och när det gått 17 och en halv minut hade man gjort 7 raka mål som till slut gav en enkel 11-3 seger och tillbaka-tagen fjärde plats före Endre och Rönnby.

Skönt att det lossnade efter många mindre bra insatser och nu ser det ljusare ut inför slutspelet. Nästa match är redan på fredag borta mot Dalen som spelar för en av de sista slutspelsplatserna. Med andra ord blir det tufft i Umeå.

Nästa hemmamatch spelas på nu söndag mot Jönköping kl 17.00.