IKSU

IKSU bröt segersviten

15 januari 2018 00:01
DAM

Tyvärr blev det förlust i toppmötet med IKSU under Söndagen för damerna, IKSU vann matchen med 7-3 (0-0, 4-1, 3-2). Därmed bröts den långa segersviten efter tio raka segrar.

MATCHEN

I första perioden är det en jämn match där båda lagen försöker sätta sin prägel på spelet utan större framgång och efter 20 spelade minuter står det fortfarande 0-0 på tavlan. I den andra perioden tar hemmalaget IKSU över matchen mer och mer och leder efter 40 minuter med 4-1. I den tredje perioden försöker TFC komma tillbaka i matchen och gör snabbt 4-2 som IKSU snabbt ändrar till 5-2 innan TFC gör 5-3 vilket tyvärr är det närmsta man kommer denna eftermiddag och IKSU gör två mål till innan matchen är slut och vinner tillslut rättvist med 7-3.

BÄST I TÄBY FC

Laura Mertsalmi - Hårt jobb i 60 minuter och dessutom målskytt.

Elin Gillberg - Står för en gedigen insats i försvarsspelet.

BÄST I IKSU

Frida Norström - Lagkaptenen låg bakom hemmalagets seger med två mål och en assist.