Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Linköping
LIBK

Efter VM inför Linköping hemma

15 december 2017 15:00
Dam

På Söndag är det äntligen dags för SSL-match hemma i Tibble efter VM-uppehållet då Täby FC tar emot Linköping IBK, matchen startar kl. 17:00.


TRUPPEN

Efter ett långt uppehåll där laget tränat hårt och bl. slagit seriekollegan Rönnby med 4-0 är det ett taggat TFC som går in i seriespelet igen. Matilda Sjödin saknas fortfarande och ett par lättare skador spökar lite men man bör kunna ställa ordinarie lag på banan. Det blir även en speciell match för duktiga målvakten Matilda Östlund-Visén som så sent som förra säsongen representerade Linköping.

MOTSTÅNDARE

Linköping placerar sig just nu på elfte plats i tabellen med 10 inspelade poäng. Laget har kvaliteter och kan i sina bästa stunder slå alla lag i serien. I alltid skickliga Anna Wiman och Julia Sidklev-Persson har man två spelare som TFC måste se upp med samtidigt som det blir roligt att se Yamou Njai och Amanda Boström som båda har ett förflutet i Täby FC.

KOMMENTAR FRÅN TÄBY FC

Skönt med seriematch igen och vi är riktigt taggade och vill fortsätta jaga en topplacering i tabellen säger Täby FCs Lars Jedheim till hemsidan.

Matchen startar kl. 17:00 och hemsidan önskar damerna lycka till!