Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

William Holmgren upp i A-truppen!

5 juni 2023 10:46
Herr

William Holmgren flyttas permanent upp i A-truppen inför 23/24. Under säsongen 22/23 var han med i träning stora delar av säsongen och gjorde några matcher från start. Totalt noterades han för 17 grundseriematcher i a-laget men nu är han alltså uppflyttad och fullt ut en a-lagspelare.


William själv om att bli en a-lagspelare:

  • Det känns fantastiskt att få möjligheten att spela med A-laget från start, då jag tycker att det är ett väldigt härligt gäng och jag trivs väldigt bra. Jag har haft många mål med innebandy men mitt stora mål nu är väll att visa vad jag går för och alltid ge allt. Denna säsong är mitt mål att hitta min roll i laget och kunna bidra med mina styrkor på planen.

Sportchef Robin Andersson om Williams uppflyttning:

  • Att William fortsätter i Täby FC är viktigt för oss! Med en fantastisk bollkontroll, hög fart och en fin utveckling föregående säsong ska det bli otroligt spännande att följa honom i hans resa mot att bli en riktig toppspelare framöver.

För mer information om avtalet, kika in i Täby FC appen eller besök tabyfc.se. Under dagen ser ni intervju med William här och i våra övriga kanaler.

📸: Maryan Hrabovyk

#viälskarinnebandy #ibsilly #innebandy #floorball #florbal #unihockey #salibandy #täbyfc #täby #taby