Lördag
07 Jan 2 matcher
Torsdag
12 Jan 1 match
Lördag
14 Jan 1 match
Söndag
15 Jan 3 matcher
Lördag
21 Jan 2 matcher
Söndag
22 Jan 2 matcher
Onsdag
25 Jan 1 match
Lördag
28 Jan 1 match
Söndag
29 Jan 1 match
Tisdag
07 Feb 1 match
Fredag
10 Feb 1 match
Söndag
12 Feb 2 matcher
Lördag
18 Feb 1 match
Söndag
19 Feb 2 matcher
Lördag
25 Feb 1 match
Söndag
26 Feb 2 matcher
Onsdag
01 Mar 1 match
Lördag
04 Mar 1 match
Söndag
05 Mar 2 matcher

Första nyförvärvet för herrarna

28 maj 2019 00:52
Herr

Forwarden Nicklas Hedengran ansluter till herrarna kommande säsong! 27-årige Nicklas kommer närmst från seriekollegan Järfälla IBK och har under många år varit en av Stockholms absolut bästa offensiva spelare där han under sina år med CaperioTäby, AIK och Järfälla alltid bidragit i det offensiva.


Förra säsongen spelade han både back och forward och stod då för fina 44 poäng fördelat på 37 mål och sju assist.

- Jag valde spel med Täby för att jag tror på den satsningen man gör! Jag känner dom flesta i laget vilket även spelade in. Jag tror på en rolig säsong med mycket fart och fläkt där jag ska försöka bidra med det jag är bra på och det är att göra mål säger Nicklas till hemsidan.

- Nicklas är en av dem mest kompletta innebandyspelare jag har tränat under dom fem säsongerna jag hade honom tidigare. Han är användbar på flera positioner och har ett otroligt driv när det kommer till sin innebandy säger Täby FCs huvudtränare Maimon Abdallah till hemsidan.

- Ett nyförvärv av yttersta klass! Nicklas kommer göra oss ännu bättre i det offensiva och är en värvning som visar att vi menar allvar kommande säsong. Nicklas kommer sätta skräck i många försvarare kommande säsong och vi är glada att han gör det hos oss i TFC säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Nicklas Hedengran som kommer spela med tröja nr 26 varmt välkommen till Täby FC!