Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Första nyförvärvet för herrarna

28 maj 2019 00:52
Herr

Forwarden Nicklas Hedengran ansluter till herrarna kommande säsong! 27-årige Nicklas kommer närmst från seriekollegan Järfälla IBK och har under många år varit en av Stockholms absolut bästa offensiva spelare där han under sina år med CaperioTäby, AIK och Järfälla alltid bidragit i det offensiva.


Förra säsongen spelade han både back och forward och stod då för fina 44 poäng fördelat på 37 mål och sju assist.

- Jag valde spel med Täby för att jag tror på den satsningen man gör! Jag känner dom flesta i laget vilket även spelade in. Jag tror på en rolig säsong med mycket fart och fläkt där jag ska försöka bidra med det jag är bra på och det är att göra mål säger Nicklas till hemsidan.

- Nicklas är en av dem mest kompletta innebandyspelare jag har tränat under dom fem säsongerna jag hade honom tidigare. Han är användbar på flera positioner och har ett otroligt driv när det kommer till sin innebandy säger Täby FCs huvudtränare Maimon Abdallah till hemsidan.

- Ett nyförvärv av yttersta klass! Nicklas kommer göra oss ännu bättre i det offensiva och är en värvning som visar att vi menar allvar kommande säsong. Nicklas kommer sätta skräck i många försvarare kommande säsong och vi är glada att han gör det hos oss i TFC säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Nicklas Hedengran som kommer spela med tröja nr 26 varmt välkommen till Täby FC!