Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Vilma De Gysser förlänger sitt avtal med Täby FC

20 mars 2022 14:00
Dam

Första dagen på Silly Season kommer beskedet att Vilma de Gysser, en av lagets bästa spelare den här säsongen och utsedd till Årets Rookie i SSL förra säsongen, förlänger sitt kontrakt med Täby ytterligare ett år.


Vilma De Gysser kom till Täby FC inför förra säsongen från RIG Umeå och gjorde direkt ett stort avtryck. Med en fin debutsäsong i SSL belönades hon med priset som årets rookie och blev även uttagen i det Svenska landslaget. Med SSLs kanske hårdaste skott har hon denna säsong trots en skadeperiod gjort fina 18 mål.

-Ett år till med Täby FC känns bra! Det känns skönt med en nystart till nästa säsong och jag tror att vi i Täby kommer kunna tackla serien på ett helt annat sätt än i år och det ska bli spännande att vara med på den resan. Mina förväntningar på kommande säsong är höga, jag vill spela slutspel med Täby och jag längtar redan, säger Vilma till hemsidan.

-En mycket viktig förlängning! En powerspelare med stora styrkor i det fysiska samtidigt som hon besitter SSLs bästa skott. Vilma har redan från dag visat att hon håller hög SSL-klass och hon blir bättre och bättre hela tiden och vi ser fram emot att se henne fortsätta sin resa med Täby FC, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan önskar Vimla De Gysser och laget lycka till framöver!