Lördag
05 Mar 1 match
Söndag
06 Mar 1 match
Tisdag
08 Mar 1 match
Lördag
12 Mar 1 match
Söndag
13 Mar 1 match
Lördag
19 Mar 1 match
Onsdag
23 Mar 1 match
Söndag
03 Apr 1 match
Lördag
09 Apr 1 match
Torsdag
14 Apr 1 match
Söndag
17 Apr 1 match
Lördag
30 Apr 1 match
Lördag
06 Aug 1 match
Lördag
13 Aug 1 match
Fredag
19 Aug 2 matcher
Lördag
20 Aug 4 matcher
Fredag
26 Aug 1 match
Lördag
27 Aug 3 matcher
Söndag
28 Aug 2 matcher
Lördag
03 Sep 1 match
Lördag
17 Sep 2 matcher

Täby FC investerar i en egen app för sina partners och supportrar

29 juni 2022 15:30
Marknad

Världens största innebandyförening med närmare 1700 medlemmar, Täby FC, har skrivit ett samarbetsavtal med bolaget Never Offside och deras plattform Score.


Never Offside gick nyligen samman med Norska The Fan Group och erbjuder nu en helt unik ”one-stop-solution”. Plattformen är utformad som en exklusiv Klubb-App som innehåller allt från biljettsystem och Click & Collect och digitalt partnernätverk till engagerande tjänster som match-center och fan-rating. Målsättningen är att skapa nya intäktsmöjligheter för klubbar och ligor samt förenkla användandet av digitala tjänster.

”Vi har tittat på en digital kommunikationsplattform som samlar flera av klubbens målgrupper på ett och samma ställe ur ett kommunikations-, lönsamhets-, och värdeskapande-perspektiv. Det är en förutsättning för en klubb med höga och långsiktiga ambitioner att ha den typen av verktyg och vi bedömer att Never Offside genom sin plattform Score kan leverera precis det vi efterfrågar.” säger Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC.

”Jag känner Täby FC väl efter min tid som VD på Caperio så därför värmer det här samarbetet lite extra. Vi är stolta över att få bli en del av Alexander och hans teams höga ambitioner och målsättningar med klubben. Nu banar vi väg för en ny storhetstid både på och utanför planen” säger Christer Haglund, VD på Never Offside.

Appen kommer att utvecklas under sommaren för att sedan introduceras för partners och supportrar lagom till säsongsstart i höst.

Kontakter: Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC [email protected]

Christer Haglund, VD Never Offside [email protected]