Söndag
09 Feb 2 matcher
Lördag
15 Feb 1 match
Måndag
17 Feb 1 match
Lördag
22 Feb 1 match
Måndag
24 Feb 1 match
Lördag
29 Feb 2 matcher
Fredag
06 Mar 1 match
Söndag
08 Mar 2 matcher
Lördag
14 Mar 1 match
Söndag
15 Mar 1 match
Lördag
21 Mar 1 match

Allsvensk poängliga vinnare är damernas tredje nyförvärv!

17 april 2020 12:00
Dam

Forwarden Ellen Nyman spelar med Täby FC kommande säsong.

20-åriga Ellen Nyman ansluter från Allsvenska Lockerud Mariestad där hon förra säsongen vann seriens poängliga då hon stod för 34 poäng fördelat på 25 mål och 9 assist. Hon har under många år varit på radarn för flertalet SSL-klubbar och väljer nu äntligen att spel i världens bästa liga.


Ellen är en forward med en otroligt fin teknik, ett sinne för var målet står samtidigt som hon är jobbig att möta både i spelet med och utan boll för motståndarna. Ellen har även representerat det Svenska U-19 landslaget.

  • Täby känns som ett väldigt bra val för mig då jag kommer få spela med många meriterade spelare och jag tror att jag kommer utvecklas mycket både som spelare och person genom att komma till denna miljö. Det känns kul att äntligen ta steget till SSL och väldigt roligt att göra det med Täby. Jag är förväntansfull inför kommande säsong och ser fram mot att vara med och slåss om SM-guldet säger Ellen till hemsidan.

  • Fantastiskt att vi i konkurrens med flera andra klubbar lyckas knyta en spelare som Ellen till oss! Hon var tidigt en spelare som jag och Christian ville ha till oss, hon är en forwardstyp vi kanske saknat lite tidigare då hon är otroligt skicklig i sista tredjedelen av banan både med och utan boll. Vi får en spelare med rätt attityd till sin innebandy med alla möjligheter att lyckas i Täby och SSL och förhoppningsvis kommer vi även kunna se henne i det Svenska landslaget i framtiden, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Ellen Nyman varmt välkommen till Täby FC!