06 Apr 1 match

Täbys DJ klara för Innebandyfesten

24 mars 2023 22:30
DJ

Täbys damjuniorer spelade ikväll playoff mot seriefyran Sirius och tog ännu en seger, den här gången med 12-2. Därmed är laget klart för Innebandyfesten för andra året i rad efter idel segrar utom en match som slutat oavgjort. Innebandyfesten spelas i IFU Arena i Uppsala 14-16 april.

Sirius hade förlorat båda seriematcherna stort men det såg man inte så mycket av de första 6-7 minuterna. Hade inte målvakten Milla Åstrand storspelat så hade Sirius lett med ett eller två mål. Ju längre perioden gick desto mer tog Täby över och i pausen stod det 2-0.

I den andra perioden tog Täby lver totalt, skotten skrevs till 13-3 och målen 5-1, totalt 7-1 inför sista. Den blev en transportsträcka även om Sirius försökte och fick flera chanser i Powerplay. Vid det sista gjorde t. o. m. Engla Helmersson två mål i box play och fastställde slutresultatet till 12-2.

Laget är en mix av spelare födda 2004-2007 och merparten är även klara för Innebandyfesten U16 som går av stapeln i Falun redan nästa helg,