Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Julinus blir guldpartner till Täby FC

15 september 2022 15:45
Förening

Täby FC och Julinus AB har tecknat ett avtal som gör Julinus till Guldpartner till Täby FC under säsongen 2022/2023. Julinus väljer också att med kraft stötta det gemensamma initiativ som Täby FC och Generation Pep tagit för barn och ungas hälsa.


”Vi i Täby FC är otroligt glada och tacksamma för det sätt som Julinus och Mikael Blomgren väljer att stötta föreningen på. Att Julinus samtidigt stöttar vårt och Generation Peps gemensamma initiativ för barn och ungas hälsa värmer och gör skillnad. Vi vill tillsammans med Generation Pep och Julinus arbete för barn och ungas hälsa. Dessutom - för att vi som förening ska kunna fortsätta utvecklas i vår tänkta riktning är det en grundläggande förutsättning att företag i och kring Täby sponsrar oss. Utifrån det vill jag också uppmuntra och utmana alla med intresse i Täby FC att stötta dom som stöttar oss samtidigt som företag i Täby definitivt bör fundera kring att stötta föreningar som dagligen möjliggör en meningsfull fritid för barn och unga.”, säger Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC.

Täby FC gör en viktig insats i samhället där barn, ungdomar och seniorer får röra på sig, samarbeta och utöva sin idrott. Julinus har inifrån klubben sett allt engagemang, proffsigheten och glädjen som finns i föreningen, och därför känns det självklart att inleda ett samarbete med Täby FC, säger Mikael Blomgren, Julinus.

Julinus kliver in och stöttar initiativet för barn och ungas hälsa som Täby FC tagit tillsammans med Generation PEP och möjliggör således för Generation PEP att synas på alla matchställ i Täby FC. Dessutom blir Julinus nätverkspartner till Täby FC och ingår framöver i nätverket AVI – affärer via innebandy.

Kontakter: Alexander Brinkmann, klubbchef Täby FC [email protected] Mikael Blomgren, [email protected]

Om Julinus Julinus AB bedriver konsultverksamhet inom IT och affärsutveckling, riktat mot privat och offentlig sektor. Bolaget jobbar med systemutveckling, rådgivning, utbildning och mentorskap inom IT, affärsutveckling, systemanalys och systemdesign. Utöver detta finns en mindre verksamhetsdel som är inriktad på tävling och uppfödning av travhästar.

Om Täby FC Täby FC är en innebandyförening med ca 1700 medlemmar fördelat på 46 lag inklusive representationslag för damer i SSL samt för herrar i Division 1, säsongen 22/23 spelar även föreningens utvecklingslag för damer i Allsvenskan.

För mer information, besök https://www.tabyfc.se/.