Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Täby
TÄBY
Borta
Strängnäs
STR

Inför Strängnäs hemma idag kl 15.00

16 januari 2021 09:00
Herr

Idag är det dags för ännu en viktig match för Täbys herrar när Strängnäs kommer på besök. Matchen är en riktig 6-poängsmatch som Täby behöver vinna för att hänga på lagen ovanför strecket. Matchen sänds som vanligt på Innebandy.tv.


Täbys tränare Daniel Widell inför matchen:

-Vi var rejält besvikna efter matchen mot Sätra! Det som stämde så bra mot AIK ville sig inte alls mot ett svårspelat hemmalag. Det kändes slarvigt och onödigt att inte få till insatsen som vi ville!

-Nu är det Strängnäs som väntar och de har verkligen fått fart på sitt lag de senaste matcherna! Det förväntade topplaget är mycket bättre än tabellplaceringen och det blir en rolig och tuff match!

Faktum är ju att tåget är på väg att lämna perrongen och nu är det upp till oss att gräva djupt om vi inte vill stå kvar och vinka adjö till allsvenskan! Idag ska vi visa vad vi går för!

Strängnäs:

Det tippade topplaget har efter en trög höst fått upp farten och har tagit en hel del poäng på slutet. De har även de kniven på stupen och är dessutom taggade efter hemmaförlusten med 4-9 i höstas.

Se matchen live:

Som vanligt kan du se matchen live på Innebandy.tv.

Hemsidan önskar herrarna lycka till i eftermiddag.