Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match
Hemma
Warberg
WIC
Borta
Täby
TÄBY

Inför Warberg borta

6 oktober 2018 08:00
Dam

Idag lördag är det dags för damerna att inta Västkusten för bortamatchen mot Warberg IC i Sparbanken Wictory Center. Täby kommer till matchen efter en knackig hemmapremiär som ändå slutade med tre poäng. Hemmalaget Warberg kommer in formsvagt med två raka förluster och är säkert revanschsugna.


TRUPPEN:

Ranja Varli som saknades i hemmapremiären mot Dalen är tillbaka i spel imorgon. 16 utespelare och 2 målvakter åker till västkusten. Alla i truppen finns tillgängliga för spel.

MOTSTÅNDARE:

Warberg kommer som sagt med två förluster och i laget ser vi förra Täby bekantingen Sofie Karlsson som gjorde två säsonger i Täby men som bytte till Warberg till denna säsong. Poängbäst hittills i Warberg är Andrea Envall som stått för 6 poäng hittills på sina två första matcher.

KOMMENTAR FRÅN TRÄNARE DAVIES:

Till vår tredje match rullar vi återigen ner mot Västkusten för att ta oss an Warberg. Isbjörnarna (kallas dom så fortfarande?) har inlett säsongen lite knackigt och detta borde passa oss tämligen perfekt: Ett heltaggat hemmalag som håller oss på tårna i 60 minuter!

Ni som fick plats i Tibblehallen förra söndagen såg just vad vi är kapabla till när vi får stäm på grejerna, men också vad som händer när vi släpper guarden några minuter... Vi visar trots det stor karaktär, något vi pratat om under veckans träningar

På vår lördagsutflykt är samtliga spelare med och tillgängliga. Detta ger oss goda förutsättningar för att kunna storma fästningen och dra med oss tre poäng hem till Täby.

Ni som väljer att stanna hemma är välkomna att ratta in matchen på SSL play och följa en, förhoppningsvis, bra fight med oss som segrare!

MATCHSTART 15.00 PÅ LÖRDAG I SPARBANKEN WICTORY CENTER!

Matchen livesänds även på https://www.sslplay.se/live/8974

Hemsidan önskar damerna lycka till!!!