Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Assisterande tränare till damerna klar!

22 juli 2019 13:00
Dam

Peter Lundgren kommer träna damerna kommande säsong. 48-åriga Peter har lång erfarenhet från olika tränaruppdrag där han under många år varit verksam i TFC då har framgångsrikt tränat P00 och herrlaget. Han har även en lång spelarkarriär på högsta nivå då han spelat i dåvarande elitserien med Vallentuna, Åkersberga och Haninge.


  • Jag är glad och stolt att få möjlighet att jobba med dom bästa spelarna i svenskinnebandy. Jag vill bidra till att behålla den höga nivå och den kreativa innebandy som det här laget byggt upp och tillsammans vinna fler titlar. Jag är otroligt peppad för uppdraget och ser verkligen fram mot att få komma igång med laget och övriga ledarstaben säger Peter Lundgren till hemsidan.
  • Jag har väldigt glad över att Peter valt att hoppa på detta och ta sig an damerna kommande säsong. I Peter får vi en tränare med mycket kunskap både kring träning och match samtidigt som han sedan tidigare har bra insyn i föreningen och dess verksamhet vilket känns bra. Jag är övertygad om att Christian och Peter kommer fortsätta utvecklingen av laget och leda oss till nya framgångar säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Peter Lundgren varmt välkommen till Täby FC!