Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför Uppsala Teknologer borta idag kl 14.00

7 januari 2023 09:00
Herr

I eftermiddag återstartar herrarnas Div 1 Ö Svealand efter några veckors julledigt. Täbys herrar beger sig till IFU Arena för att möta Uppsala Teknologer. Kom till Uppsala för att se matchen eller följ den via SolidSport.


Läget i Täby

Täby spelade en match i B.I.S. mot division 2-laget Ekerö i tisdags som gick sådär. Förlust med 3-8 och det kanske var bra med en liten väckarklocka efter den fina sviten med sex raka segrar under senhösten fram till jul. Laget ligger på en andra plats just nu och har i dagsläget minst sex poäng ner till playoff-strecket.

Det har varit många spelare sjuka och skadade under uppehållet och till dagens match saknas det flera. Tur att truppen är stor och att det finns yngre talanger som vill vara med och spela. I dagens match är målvakten Hugo Zetterberg och forwarden David Narving, båda födda 2005, med för första gången.

Uppsala Teknologer

Laget tippades som topplag även den här säsongen men har hittills spelat under sin förmåga. Ett litet uppehåll och några spelare som tillkommit gör att dagens match kommer bli lika intensiv och jämn som den förra i K-Rauta Arena när Täby vann med 7-6 efter förlängning.

Har du inte möjlighet att se matchen på plats i Uppsala kan du följa den live via Teknologernas SolidSport-kanal.

Vi önskar herrarna lycka till i dagens match!