Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ranja Varli förlänger med Täby FC!

24 september 2022 11:20
Dam

Den rutinerade centern Ranja Varli väljer att fortsätta sin satsning med Täby FC och har skrivit på ett nytt avtal. Ranja går in på sin åttonde säsong med Täby FC och har inför denna säsong spelat 176 tävlingsmatcher för klubben och under den tiden levererat otroliga 163 mål, 152 assist och totalt 315 poäng i den vita tröjan.


I Ranja får Täbypubliken fortsätta se en spelare som alltid levererar och i sina bästa stunder är en av SSLs absolut bästa spelare.

-Jag har valt att skriva på ett nytt avtal med Täby då jag vill vara med på den satsningen klubben vill göra. Vi har värvat många bra spelare och det ska bli spännande att se hur säsongen kommer se ut då vi redan nu känns betydligt starkare än vi gjorde förra säsongen. Det blir min åttonde säsong i Täby och jag trivs superbra i laget och i klubben. Täby är som en familj för mig, säger Ranja Varli till hemsidan.

-Att Ranja väljer att fortsätta förstår nog dom flesta vikten av! Hon är en fruktansvärt duktig spelare som blir bättre och bättre för varje år och dessutom en spelare som alltid vill vinna vilket jag värdesätter högt. Sista åren har hon bortsett från att låta spelet tala för sig själv utvecklats till en ledare som tar ett stort ansvar och är en fin förebild för klubbens yngre spelare, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan önskar Ranja Varli och laget lycka till framöver, redan i matchen mot Västerås Rönnby imorgon söndag!