Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Täby FC och Amanda Ahola överens om avtalsförlängning

25 mars 2024 09:58
Dam

Täby FC är överens med Amanda Ahola om ett förlängt avtal. Det innebär att hon fortsätter spela i föreningen över de kommande säsongerna efter sin första säsong i klubben.


Amanda har under sin första säsong i Täby FC spelat samtliga 26 grundseriematcher och med sin fysiska spelstil och offervilja bidragit till en fortsatt utveckling av lagets defensiv. Täbypubliken får fortsätta njuta av snabba löpningar och hårda tacklingar från Amanda, fostrad i Huddinge IK.

Amandas egna ord om förlängningen:

  • Jag har trivts väldigt bra både på och utanför plan under mitt första år här i Täby, så att förlänga kändes självklart för mig. Innebandymässigt tycker jag att det har gått bra även om det alltid är tufft att komma till ett nytt lag men jag känner en del spelare sedan tidigare och alla har varit väldigt omhändertagande sedan dag ett.

Klubbchef Alexander Brinkmann kommenterar förlängningen:

  • I takt med att laget utvecklas och spelare flyttas upp underifrån och är det otroligt viktigt att vi bygger ett lag med alla egenskaper. Amanda bidrar både på och utanför planen med vinnarmentalitet och en proffsig attityd till sin innebandy. Därtill har hon under alla år i Svenska Superligan utvecklats till en alltmer allsidig spelare som bidrar i spelets alla skeden. Vi är glada att få fortsätta med Amanda hos oss över de kommande säsongerna och ser fram emot vad vi kan uträtta tillsammans!

För Amanda och övriga laget startar slutspelet på torsdag med hemmamatch mot Endre IF, boka biljetter här!