Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Lenka Remesova förlänger sitt avtal med Täby FC!

11 april 2022 17:00
Dam

Den Tjeckiska landslagsmålvakten Lenka kom till Täby FC inför årets säsong från den Tjeckiska klubben Florball Zidenice och har under långa stunder visat hög klass under sitt första år i SSL. Nu har hon förlängt med Täby även nästa säsong.


-Det känns mycket bra att stanna i Täby FC! Jag börjar vänja mig vid livet i Sverige och vid spelet SSL vilket gör att jag tror att jag har större möjligheter att hjälpa laget till bättre resultat kommande säsong. Täby FC är en fantastisk förening där många människor hjälpt mig mycket samtidigt som jag är väldigt glad att man fortsatt tror på mig och jag hoppas kunna fortsätta utvecklas, säger Lenka Remesova till hemsidan.

-En viktig förlängning i många aspekter! Att Lenka väljer att fortsätta sin satsning hos oss är något vi är mycket glada över. En otroligt seriös idrottare som har en stor strävan att bli ännu bättre och jag är övertygad om att hon efter ett år i SSL kommer visa sin fulla potential kommande säsong, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan önskar Lenka Remesova och laget lycka till framöver!