Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match

Finsk U19-landslagsspelare ansluter till damerna!

14 juni 2019 14:00
Dam

Forwarden Jenna Taivaloja spelar med Täby FC kommande säsong. 19-åriga Jenna kommer närmast från en säsong med Allsvenska Telge SIBK och har innan dess hunnit representera Kais Mora.


Jenna är en forward med fin fysik och ett otroligt driv att ständigt bli bättre, hon är kraftfull i sitt spel och vill alltid utmana mot mål.

  • Jag valde spel med Täby för att jag tror att det är absolut bäst för min utveckling som innebandyspelare. Samtidigt tycker jag att Täby har ett sätt att spela på som passar mig väl och även en bra känsla kring lagmoralen. Till kommande säsong så vill jag vara med och bidra till laget och hjälpa till att försvara SM-guldet. Jag är extremt taggad på kommande säsong och nu gäller det bara att träna hårt så jag är förberedd säger Jenna till hemsidan.
  • En otroligt intressant värvning! Jenna är avig och skiljer sig väldigt mycket från många andra i sitt spel. Hon är tuff, orädd och går hela tiden rakt på mål och kommer bli jobbig att möta för dom flesta SSL-backar i höst säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Jenna Taivaloja varmt välkommen hem Täby FC!