Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Täby FC och Hanna Othberg överens om avtalsförlängning

15 mars 2024 15:20
Dam

Täby FC är överens med Hanna Othberg om ett förlängt avtal. Hon gör därmed sin femte säsong i föreningen sedan hon anslöt från moderklubben Bele Barkarby.


Hanna har under sina fyra säsonger i Täby FC tagit en allt större roll i laget samtidigt som hon dessutom varit på läger med Guldsteget utöver tidigare meriter från U19-landslaget. På sina knappa fyra säsonger har Hanna hittills spelat 99 grundseriematcher i SSL utöver slutspel och Svenska Cupen. På söndag firar Hanna alltså 100 seriematcher i den vita tröjan när det är dags för bortamatch mot Karlstad IBF.

Hannas egna ord om förlängningen:

  • Det känns oerhört bra att förlänga med Täby FC! Jag trivs superbra i både laget och föreningen så det har inte varit några konstigheter. Det känns även skönt att få detta klart så man nu kan fokusera på de avslutande matcherna i serien samt det stundande slutspelet. Nu framåt har jag, precis som föreningen, höga ambitioner och ett långsiktigt mål i att vara högst upp på tronen igen och vinna guld!

Klubbchef Alexander Brinkmann kommenterar förlängningen:

  • Gemensamt i ledarstaben och den sportsliga ledningen i Täby FC har en förlängning med Hanna Othberg varit självklar och prioriterad. Hanna tränar hårt varje dag och är en skicklig spelare med många bra år framför sig. Med sin bolltrygghet, sina rappa fötter och mångsidighet ger hon såväl lag som tränare en trygghet och flexibilitet i många roller och spelformer. Hanna är dessutom en energisk och härlig person att ha i Täby FC som i såväl laget som föreningen bjuder på sig själv och är en bra förebild och ambassadör. Detta värdesätter vi högt, inte minst med tanke på det arbete som pågår med vår kultur och värdegrund!