Söndag
05 Mar 2 matcher
Torsdag
09 Mar 1 match
Söndag
12 Mar 3 matcher
Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match

Täby FC och Craft inleder samarbete

24 maj 2022 12:00
Klubben

Sportvarumärket Craft fortsätter sin satsning på lagidrott. Täby FC och Craft har tecknat ett flerårsavtal där Craft blir huvudpartner och exklusiv leverantör av sportkläder och utrustning till Täby FC. Klubben passar även på att tacka Salming för åren av samarbete.


Craft är ett svenskt sportvarumärke som designar, utvecklar och tillverkar sportkläder och utrustning i absolut toppklass för både lagsport och individuella idrotter.

-Vi har mycket stora ambitioner för lagsport och det är fantastiskt roligt att vi nu har inlett ett samarbete med Täby FC, säger Patrik Danielsson, Sales Manager Club på Craft. Täby satsar lika hårt på dam, herr och ungdom och harmonierar därför perfekt med vårt varumärke. Det ska bli spännande att tillsammans jobba för att utveckla såväl Täby FC som svensk innebandy.

Täby FC är en innebandyförening med ca 1700 medlemmar fördelat på 46 lag inklusive representationslag för damer i SSL samt för herrar i Division 1, säsongen 22/23 spelar även föreningens utvecklingslag för damer i Allsvenskan.

-Vi i Täby FC är mycket nöjda över att inleda ett samarbete med Craft. Vi vill utveckla vårt arbete inom alla verksamhetsområden och där är Craft en för oss stark och likasinnad partner, säger Täby FCs Klubbchef Alexander Brinkmann. För oss har det varit av stor vikt att vi tillsammans med en stark klädleverantör kan tillgodose behov och önskemål från våra elitlag likväl som alla tusentals barn och ungdomar som med glädje ska utvecklas och samarbeta i kläder från Craft i många år framöver. Dessutom erbjuder Craft en trygghet vad gäller leverans vilket har varit en av nyckelfaktorerna för oss i vårt beslut att inleda samarbetet.

Craft har sedan tidigare flera starka svenska samarbeten inom området Teamwear, med exempelvis innebandyklubbarna FBC Kalmarsund och Warberg IC, basketföreningarna BC Luleå och Luleå Basket, handbollsklubbarna Önnereds HK, IFK Ystad HK och IFK Kristianstad HK samt fotbollsklubbarna IFK Göteborg och Hammarby Fotboll.

För mer information, vänligen kontakta:

Patrik Danielsson, Craft Sales Manager Club +46 33 722 33 31 [email protected]

Alexander Brinkmann, Klubbchef Täby FC +46 707 989 212 [email protected]