Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Ledarförändringar i Täby FC

13 mars 2024 12:30
Dam

Efter ett möte under måndagskvällen där ledarstaben utvärderade den senaste tidens resultat väljer Richard Wellsmo att av kliva sitt uppdrag som huvudtränare för Täby FC. Anledningen till beslutet är att resultaten inte gått vår väg en tid, samtidigt som vi inte ser en gemensam väg som ger förutsättningarna som krävs i avslutningen på seriespelet och kommande slutspel.


Kommentar från Richard Wellsmo:

  • Min tid med laget, personer runt om kring oss och klubben Täby FC har varit bra på alla sätt! Men nu är vår tid över och jag önskar tjejerna, ledare, övriga stödfunktioner och Täby FC all lycka till mot nya framgångar!

Kommentar från klubbchef Alexander Brinkmann:

  • Richard är en stark, engagerad och fin person som gjort starkt intryck på mig och många andra under sin tid i föreningen. I våra diskussioner har vi dock båda landat i att vi tror att det bästa för alla inblandade är att vi går skilda vägar redan nu, trots att det återstår såpass lite av säsongen. Med det sagt vill vi tacka Richard för all tid och allt engagemang och önska honom lycka till framöver, både på och utanför innebandyplanen!

Arbetet med vägen framåt pågår intensivt efter en snabb process och ambitionen är att ha en stark lösning på plats under veckan.

  • Övriga ledarstaben kommer vara kvar och slutföra säsongen på bästa sätt. Vi arbetar på att komplettera Maimon Abdallah med ytterligare en tränare för att gemensamt stå starka i avslutningen på seriespelet samt stundande slutspel, avslutar Alexander Brinkmann.

Kommentar från styrelse genom ordförande Johan Karlsson:

  • Täby FC är en stor förening med över 1500 aktiva spelare och ledare och närmare 60 lag. I en stor organisation är förändringar en del av den dagliga verksamheten och något som ständigt utvecklar vår verksamhet. Vi i styrelsen tillsammans med alla anställda på kansliet och övriga ledare och tränare jobbar stenhårt varje dag för att tillsammans utveckla vår verksamhet men även bidra till att utveckla svensk innebandy. Vi har sista året sjösatt flera spännande projekt som alla syftar till att höja kvalitén på vår verksamhet men förhoppningsvis också kan bidra till att utveckla svensk innebandy. Även vi från styrelsen vill passa på att tacka Richard Wellsmo för all tid och engagemang både som tränare men även för att ha varit med att utveckla vår förening. Vi önskar honom all lycka framöver både på och utanför innebandyplanen.