Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Vi tar pulsen på #19 Linnea Wiregård inför måndagens toppmatch

10 oktober 2019 18:00
Dam

Det börjar allt krypa närmare, måndagens toppmatch och en repris på SM-Finalen när Kais Mora kommer på besök till Hägerneholmshallen. Inför matchen tar vi pulsen och kollar läget med ett par spelare.


21-åriga Linnea Wiregård har nu inlett sin tredje säsong i den vita Täby tröjan och fick i söndagens match mot Skogahll spräcka säsongens målnolla när hon smällde dit ett hat-trick. Inför måndagens toppmatch mot Kais Mora har vi valt att kolla läget med Linnea och ta pulsen.

Nu när serien dragit igång på allvar, hur är stämningen och snacket i laget och omklädningsrummet?

Jag tycker stämningen i laget är bra, alla nya spelare har kommit in bra och trivs med gänget. Snacket om själva innebandyn är ju mest om hur vi ska bli bättre och vad vi behöver göra för att uppnå dom mål vi har.

Det lossnade rejält för dig senast mot Skoghall, hattrick och första målen för säsongen. Hur skönt var det att spräcka målnollan?

Ja, såklart det var skönt. Har ju bytt position från forward in till center nu så det är mycket nytt. Men det är kul att få testa på något nytt och se spelet från ett annat håll. Eftersom jag varit mestadels forward förut så blir det lite omväxling men det är bara kul.

Vad tänker du på om jag säger Kais Mora inför en fullsatt hemmahall på måndag?

Riktigt jäkla kul! Att möta topplagen är ju dom roligaste matcherna. Vi mötte dem i Kallsta Open under försäsongen och det ska bli kul på måndag och se hur det går då.

Dags för årets första riktiga toppmatch. Hur är pulsen? Nervositeten börjar komma stigande eller hur känner du inför matchen?

Jag är inte riktigt den personen som blir nervös faktiskt. Som sagt är matcherna mot topplagen dem roligaste och vi kommer göra allt för att vinna. Kommer bli en riktigt rolig och spännande match.

Vi tackar Linnea för pratstunden och önskar henne och resten av laget stort lycka till!