21 Apr 1 match

Vinst mot Jönköping borta efter 6 mål i sista perioden

26 oktober 2019 16:15
Dam

Täbys damer vann andra raka bortamatchen när Jönköping slogs tillbaka med 6-8 i Arenan i Jönköping. Efter underläge med 3-2 inför sista och även 5-3 när det återstod drygt 10 minuter av sista perioden lyckades Svenska mästarna forcera ordentligt och göra 6 mål, de sista två i tom kasse.

Jönköping stod för en riktigt bra match och ledde fullt rättvist efter två perioder. Täby satte full fart framåt i sista och kvitterade redan efter 36 sekunder. Men, Jönköping gjorde två mål till, det andra i 4 mot 5 spel och de såg ut att gå mot en seger.

Då kliver Julia Ulvhag in i handlingen och gör sitt första SSL-mål när det behövs som bäst. Av bara farten gör Täby två mål till och då tvingas Jönköping ta ut målvakten. De två sista målen sätts i tom kasse och med 27 sekunder kvar reducerar hemmalaget en sista gång.