Lördag
18 Mar 2 matcher
Söndag
19 Mar 1 match
Torsdag
23 Mar 2 matcher
Lördag
25 Mar 1 match
Söndag
26 Mar 1 match
Måndag
27 Mar 1 match
Torsdag
30 Mar 1 match
Lördag
01 Apr 1 match
Söndag
02 Apr 2 matcher
Onsdag
05 Apr 1 match
Söndag
09 Apr 1 match
Lördag
16 Sep 1 match
Idag 1 match
Lördag
23 Sep 1 match
Söndag
24 Sep 1 match
Fredag
29 Sep 1 match
Lördag
30 Sep 2 matcher
Söndag
01 Okt 2 matcher
Lördag
07 Okt 2 matcher
Torsdag
12 Okt 1 match
Fredag
13 Okt 1 match
Lördag
14 Okt 2 matcher
Söndag
15 Okt 1 match

Richard Wellsmo huvudtränare för Täby FC

15 september 2023 12:15
Dam

Täby FC är överens med Richard Wellsmo om en fortsättning tillsammans där han tar ett kliv fram och blir huvudansvarig tränare för damlaget i världens bästa innebandyliga, SSL.


Richard Wellsmo klev in i ledarstaben inför fjolårssäsongen och har i arbetet tillsammans med övrig ledarstab utvecklat spelet och gruppen. Mot bakgrund av detta förlängs samarbetet med ett förtydligat ansvar för Richard i rollen som huvudtränare.

Richard Wellsmo om förlängningen:

  • Det är svinkul i Täby FC! Det är en stor och välvårdad förening och det är kul att åka till träning varje dag. Jag gillar människorna man rör sig kring i hallarna med allt från andra ledare och personal till ungdoms- och juniorlag. Relationerna inom föreningen är något jag ser fram emot att vara del i att utveckla ytterligare framöver. Till årets säsong är det viktigt att få ihop gruppen och få alla att arbeta tillsammans, men även kunna ta vid spelmässigt där vi avslutade i våras. Över tid vill vi vara ledande i innebandyvärlden med en innebandy som ger resultat, är rolig att titta på och utvecklande för våra spelare.

Sportchef Robin Andersson om förlängningen:

  • En stor del i vår fortsatta satsning är att Wellsmo fortsätter! Han kom in med ett stark ledarskap förra säsongen där en tydlig spelidé och ett starkt matchcoachande tog oss framåt och det ska bli otroligt intressant att se hur han tillsammans med övriga i ledarteamet fortsätter leda oss mot nya mål.

Imorgon är det dags för seriepremiär i Svenska Superligan med bortamatch mot Pixbo IBK. Har du möjlighet att vara på plats i Wallenstam Arena, boka biljetter här. Vill du istället se matchen på tv gör du det hos Expressen, läs mer nedan.

Alla matcher i SSL sänds på Expressen med abonnemanget Premium Max. Där kan du se all livesport för 179 kronor i månaden och dessutom ingår all journalistik på Expressen Premium, till exempel Anders Borgströms initierade SSL-bevakning.

Teckna Premium Max här!

Du som prenumererar på Nu i Österåker kan se Täbys samtliga matcher via din nyhetssajt. För att se SSL-sändningarna måste du vara tidningsprenumerant eller teckna ett +Allt-abonnemang. Är du inte kund ännu blir du det enkelt genom att följa den här länken.