Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Hampus Högman förlänger med Täby FC

16 maj 2023 09:00
Herr

Täby FC är överens med Hampus Högman om ett förlängt avtal. 19-åringen som anslöt från moderklubben Vallentuna IBK inför säsongen 22/23 tar därmed sikte på ytterligare en säsong i jakten på en allsvensk plats.


Hampus Högman spelade 15 seriematcher under säsongen. En ansiktsskada där framför allt mun och tänder behövde kureras, opereras och än idag är under rehabilitering höll honom ifrån spel delar av våren. Det närmar sig nu en återställd tandrad och Hampus är redo för fortsatt spel i Täby FC.

Hampus egna ord om förlängningen:

  • Jag förlänger med Täby för att det är en bra grupp där både potential och talang finns. Mitt mål inför nästa säsong är att hjälpa laget att fortsätta på det spåret vi började med och sedan se till att vinna kvalet!

Sportchef Robin Andersson kommenterar förlängningen:

  • En viktig förlängning! Hampus var en av seriens bästa backar förra säsongen och tar stora kliv hela tiden. Hög fart, bra fysik och riktigt jobbig att möta är något vi får fortsätta se Hampus bidra med i Täby FC.

För mer information om förlängningen, Täby FC appen eller besök tabyfc.se. Under dagen ser ni intervju med Hampus och fler bilder kopplat till förlängningen här och i våra övriga kanaler.