Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Täby FC och Jonathan Spåls överens om avtalsförlängning

6 maj 2023 08:54
Herr

Täby FC och Jonathan Spåls är överens om en avtalsförlängning inför den fortsätta jakten på en allsvensk plats. Den 20-årige backen går in på sin fjärde säsong i den vita tröjan och är först ut i raden av spelare som ska fortsätta det målmedvetna arbetet framåt.


Jonathan Spåls om förlängningen:

-Jag valde att förlänga för att jag trivs väldigt bra i föreningen, det är sköna gubbar i laget och en väldigt seriös förening. Förra året var ju ett misslyckande då vi inte gick upp. I år är målet fortfarande detsamma, vi ska upp, Den resan vill jag vara med på.

Sportchef Robin Andersson om förlängningen:

-Att seriens bästa back väljer att fortsätta sin satsning med Täby FC är viktigt statement i vår fortsatta satsning på herrlaget. Jonathan har under dom två senaste säsongerna vuxit ut till en gigant i spelets båda riktningar där han med fart, räckvidd och en otrolig blick dominerat många matcher och att få se honom fortsätta göra det känns otroligt bra.

För att ta del av videointervju med Jonathan samt vårt fortsatta flöde kring förlängningen och allt som händer kring klubben, följ oss i Täby FC appen och på Instagram!