Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Inför IBK Dalen borta

13 januari 2019 08:00
Dam

Efter förra helgens fantastiska storseger hemma mot Pixbo Wallenstam flyger nu damerna norr ut för att ta sig an tabellåttan IBK Dalen.


TRUPPEN: Laget har landat efter den fantastiska vinsten i förra veckan och laddar nu för Dalen. Maia Kollberg och Josefin Ulvhag saknas i truppen som flyger till Umeå idag. Att se upp för är målformen på Julia Croneld, två raka hat-tricks, ska det bli triss efter idag? Alexandra Durling som höll nollan förra veckan, ska det bli andra raka?

MOTSTÅNDARNA: Dagens hemmalag, IBK Dalen startade om serien efter uppehållet med en stabil seger borta mot Göteborg med 5-9. Dalen är inte seriens målfarligaste lag direkt men släpper samtidigt in väldigt lite mål så räkna med en tight och jämn match idag. Camilla Lundin är med sina 17 poäng bäst i hemmalaget såhär långt.

HUR GICK DET I HÖSTAS?: Täby gick segrande ur höstens möte i omgång 2. En stabil ledning med 3-0 inför tredje perioden hade Täby men i den tredje perioden kom Dalen ikapp till 3-3 innan Linnea Wiregård kunde avgöra med lite drygt två minuter kvar till hemmaseger för Täby med 4-3

Matchen startar 16.00 och du kan följa matchen via länken nedan; IBK Dalen - Täby FC IBK

Hemsidan önskar damerna stort lycka till!