Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Klassvärvning till SSL-damerna!

20 maj 2022 12:00
Dam

Backen Caroline Rosenberg är klar för SSL-damerna! 28-åriga Caroline kommer närmast från en säsong med SSL-satsande Telge SIBK där hon var lagkapten och blev utsedd till Allsvenskans bästa back. Moderklubben är Hölö-Mörkö IF och SSL-spel finns på meritlistan med både Telge SIBK och KAIS Mora där hon bl a mötte Täby i SM-finalen i Globen 2019.


-Det känns väldigt bra att jag är klar för Täby, dels för min egen utveckling men också för de ambitioner och målsättningar Täby har presenterat för mig. Det ska bli kul att börja träna med laget och att ställa in siktet på nästa säsong till 100%, säger Caroline Rosenberg till hemsidan.

-Att en spelare av Carros kaliber ansluter är vi väldigt nöjda med! Vi har velat se henne i Täby FC under flera år och att det nu äntligen klaffar känns otroligt bra. Vi får en bolltrygg back med en hög lägstanivå och stora ledaregenskaper som varit med och levererat på hög nivå de senaste åren och kommer fortsätta så även hos oss, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Hemsidan hälsar Caroline varmt välkommen och önskar henne och laget lycka till framöver.