Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Fredag
19 Apr 1 match

Klassforward är herrarnas nästa nyförvärv!

2 juni 2020 12:00
Herr

En av Div1s bästa forwards, Filip Rönnkvist, är herrarnas andra nyförvärv inför den Allsvenska comebacken.


20-åriga Filip har Huddinge IBS som moderklubb men kommer senast från fd seriekollegan Värmdö IF. Med över 100 poäng i Div1 de senaste tre säsongerna kommer Täbypubliken få se en stark och tuff spelare med bra räckvidd, en fin teknik och ett bra skott som trots anbud från flertalet klubbar väljer spel med Täby FC i Allsvenskan kommande säsong.

-Jag valde spel med Täby FC för att det är en bra förening med höga ambitioner! Det verkar som ett bra gäng och jag har fått ett bra intryck av både Robin och Maimon samtidigt som att det ska bli väldigt kul att spela i Allsvenskan nästa säsong. Min känsla är att vi kommer överraska många kommande säsong säger Filip till hemsidan.

-En spelare som under många år ansetts som en av Stockholmsinnebandys stora framtidsnamn och som trots sin unga ålder hunnit med fyra säsonger i Div1 och är nu mer än redo att göra samma avtryck i Allsvenskan. Filip är otroligt allround i sitt spel och med både fart och storlek blir han svårstoppad framöver säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

Filip kommer att spela i tröja nummer 11.

Hemsidan hälsar Filip Rönnkvist varmt välkommen till Täby FC!