Lördag
17 Feb 2 matcher
Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Idag 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match

Duo flyttas upp i SSL-laget!

16 september 2021 10:00
Dam

Forwardsduon Elina Jigered (född 97) och Nova Lundell (född 02) flyttas upp från den egna verksamheten till SSL-laget inför kommande säsong. Återigen har föreningen valt att lyfta spelare från de egna leden då Elina och Nova nu tillhör SSL-laget permanent.


-Det känns väldigt roligt och spännande att bli uppflyttad i SSL-laget! Jag ser fram emot att och utvecklas individuellt och tillsammans med laget, säger Elina till hemsidan.

-Att bli bli uppflyttad till SSL-truppen känns riktigt kul! En grym möjlighet att få utvecklas ännu mer som spelare och att få göra det tillsammans med det här laget är väldigt inspirerande och jag ser fram emot säsongen, säger Nova till hemsidan.

-Otroligt kul att vi återigen väljer att lyfta upp spelar från dom egna leden! I Elina får vi en hårt jobbande spelare som är otroligt jobbig att möta och jag är övertygad om att hon blir en jobbig överraskning för många motståndare i höst, säger Täby FCs Sportchef Robin Andersson till hemsidan.

-Nova är tekniskt skicklig, utvecklingsbar spelare med ett fint spelsinne där vi både tror och hoppas att hon ska fortsätte sin utveckling. Hon har alla förutsättningar att bli en toppspelare i SSL, avslutar Robin.

Seriepremiären borta mot Warberg IC på söndag den 19/9 kl 16.00 sänds på SportExpressenPLay. Du köper ditt abonnemang och stöttar klubben HÄR!

Hemsidan önskar Elina och Nova varmt välkommen till Täby FCs SSL-trupp och önskar honom och laget lycka till framöver!