Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
11 Apr 1 match
Lördag
13 Apr 1 match
Tisdag
16 Apr 1 match
Idag 1 match
Söndag
21 Apr 1 match
Hemma
ONYX
ONYX
Borta
Täby
TÄBY

Inför Onyx borta idag kl 16.00

23 oktober 2021 12:00
Herr

I eftermiddag åker Täbys herrar till Nyköping för att försöka ta säsongens tre första poäng. Till matchen kommer Patrik Werner göra säsongsdebut efter skada. Matchen sänds som vanligt på Innebandy.tv/taby.


Läget i Täby

Efter en helgs spelledigt åker Täby ner till Nyköping med nästan samma lag som senast. Backen Patrik Werner gör säsongsdebut. I övrigt saknas Fredrik Blom, Markus Mikaelsson, Tobias Compier och William Westerholm.

-Med tanke på inledningen av säsongen skulle man kunna tro att självförtroende och stämning är nere på botten. Men vi hade ett väldigt konstruktivt samtal efter matchen mot Salem och tiden efter det har varit oerhört bra, säger Täbys tränare Victor Edberg.

-Vi har främst lagt i ytterligare en växel för att skruva upp tempot under träningarna, utöver det har vi gjort några små justeringar och även slipat på de detaljer som vi ansett oss behöva bli bättre på.

Vad vet du om Onyx?

-Onyx spelar med mycket fart och rörelse. De är duktiga på att luckra upp sina motståndares försvar om man står på hälarna. Så det gäller för oss att vara på tå och hålla koll på deras platsbyten!

Vilken spelare bör man se upp med i Onyx?

-Jag tror inte att någon tränare i den här serien svarar någon annan än Viktor Palm, avslutar Victor.

Matchen kan som vanligt följas på Innebandy.tv/taby.

Hemsidan önskar herrarna lycka till mot tre poäng.