Torsdag
22 Feb 2 matcher
Lördag
24 Feb 1 match
Söndag
03 Mar 2 matcher
Torsdag
07 Mar 1 match
Fredag
08 Mar 1 match
Söndag
10 Mar 3 matcher
Söndag
17 Mar 2 matcher
Lördag
23 Mar 1 match
Torsdag
28 Mar 1 match
Lördag
30 Mar 1 match
Måndag
01 Apr 1 match
Torsdag
04 Apr 1 match
Lördag
06 Apr 1 match
Hemma
Salem
SAL
Borta
Täby
TÄBY

Stark vändning mot Salem borta

6 december 2020 00:00
Herr

Täbys herrar hamnade tidigt i ett 0-2 underläge borta mot Salem, kvitterade men hamnade hela tiden i underläge tills den andra perioden var över vid ställningen 4-5. Men i den sista perioden stod bortalaget för ännu en stark insats och vände till en stabil 8-5 seger. Därmed lämnar också laget över sistaplatsen till Strängnäs, i alla fall tillfälligt.


Täby fick slita för att komma tillbaka från underlägen i båda de två första perioderna. Salem inledde bäst då Täby backade hem de första minuterna. På ett boxplay i 2+2 minuter efter hårt spel vid sargen gjorde Salem två mål. Bortalaget kom dock tillbaka och kvitterade men Salem skickade ett av många långskott mot en spelare framför mål och tog åter ledningen i slutet av perioden.

I den andra kvitterade Täby två gånger men Salem återtog ledningen varje gång och det var 5-4 till hemmalaget inför sista perioden.

Täby hade bestämt sig och kvitterade tidigt i perioden och även om det var chanser åt båda hållen var Täby lite vassare och ju längre perioden gick desto fler chanser skapade laget. Salem kämpade men körde fast i Täbys täck vid de allra flesta tillfällena. Rikard Carlsson Stiernspetz var Täbys målskytt nummer 1 idag och han fick avsluta med en lyftning i öppen kasse med knappa två minuter kvar till 8-5 och segern var klar.

Notabelt är att Täby fick tre straffar i matchen och satte en.

Bästa poänggörare i Täby:

Rikard Carlsson Stiernspetz 4p - (3 mål + 1 assist)

Fredrik Nyholm 3p (1 + 2)

I och med segern så lämnade Täby över sistaplatsen till Strängnäs som dock fick sin match uppskjuten.

Nästa match för Täby är borta mot IK Sätra i Gavlehov den 19/12 kl 14.00.